Умишлено запалиха халето на бившия депутат Димитър Танев на борсата в Кърналово

Умишлено запалиха халето на бившия депутат Димитър Танев на борсата в Кърналово
Умишлено запалиха халето на бившия депутат Димитър Танев на борсата в Кърналово Сн: Архив

Умишлено запалиха халето на бившия депутат Димитър Танев на борсата в Кърналово.

Снощи около полунощ е пламнало халето на бившия депутат от ПП ГЕРБ Димитър Танев на борсата в петричкото село Кърналово. Според първоначалния оглед става въпрос за умишлено опожаряване, пише Struma.com.

Модерното съоръжение бе градено с години от семейството на ексдепутата Танев, предназначено да изпълнява функцията на агромол, в който да се продава всичко свързано със земеделието.

Огледът на мястото на палежа установил, че през няколко метра около склада са поставени туби с бензин, разположени така, че да пламне не само склада, а и сградите в съседство, земеделска аптека и халета.

Само бързата реакция на огнеборците предотвратила разрастването на пожара, но складът на ексдепутата е унищожен. Страшна злоба и отмъщение на конкуренти, това е най-вероятната версия, по която започнаха да работят разследващите.

Щетите причинени от среднощния ад са огромни, въпреки че изпълнението на престъплението е абсолютно аматьорско, коментират запознати. Това е пореден подобен акт в зеленчуковата борса, преди време изгоряха няколко халета на земеделски производители, но и до момента няма разкрит подпалвач.

Умишлено запалиха халето на бившия депутат Димитър Танев на борсата в Кърналово.

Петя Колева
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here