Home Актуално от днес Антъни Иванов хванат с марихуана в Благоевград, държали го час в полицията

Антъни Иванов хванат с марихуана в Благоевград, държали го час в полицията

Плувецът Антъни Иванов е бил задържан с марихуана на 7 февруари от полицията в Благоевград. Всичко се случило пред блок 52 в благоевградския квартал „Еленово“ вчера около обяд. Иванов вече е освободен и сутринта проведе тренировка на басейна на спортен комплекс „Пирин“.

Антъни Иванов е бил задържан с малко количество от забраненото вещество заедно с неговия приятел Благой Панайотов, съобщава Дарик, цитирайки БГНЕС.

„Така се случи, че ни хванаха с малко количество марихуана. Видяха ни на улицата и ни претърсиха. Всички гадни и кофти решения, които се случиха около мен ме подтикнаха да поискам да го направя. Беше доста стресиращо, всичко се случи много бързо. Около час ни държаха в полицията“, заяви Иванов.

„Съдействахме на органите на реда. В САЩ съм употребявал по медицинско предписание заради проблемите ми с рамото, но в България не съм. Марихуаната не е част от листата на забранените е вещества от WADA. В момента съм наказан и не го следя“, обясни още Иванов.

Тази сутрин плувецът от рано сутринта бе на басейн „Пирин“, където провеждаше своята тренировка.

„Притеснявам се за другото момче, защото той е в Академията на МВР. За мен е изненада, че толкова голямо внимание се обръща на една нелепа грешка. Със сигурност примерът, който давам, не е добър и съжалявам, но както виждате съм на басейна“, коментира още Антъни Иванов.

Другото задържано момче е Благой Панайотов. Той беше един от тримата плувци, наказани за употреба на допинг през февруари 2021 година. Бившият държавен шампион на 200, 800 и 1500 м. свободен стил беше санкциониран заедно със Здравко Баблаков и Светлозар Николов заради положителни проби за анаболния стероид станозолол.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here