Хората на Васил Маргин в Сапарева баня учредиха ПП: Бащата на съветника и лидер на ПП в Кюстендил Л. Терзийски цъфна като зам.- кмет, има ли други роднини в общината?

Хората на Васил Маргин
Георги Стамов, Александър Мутавчийски и любомир Терзийски

Хората на Васил Маргин в Сапарева баня учредиха ПП, хората: Бащата на общинския съветник ПП в Кюстендил Л. Терзийски цъфна като зам.- кмет, има ли други роднини в общината?

Продължаваме развитието на Продължаваме Промяната в област Кюстендил с учредяването на поредната структура “Промени – Сапарева баня”. За председател на структурата беше избран Александър Мутавчийски, а за членове на ръководството Силвия Гладникова и Иван Базиргянов. С трима ще са представителите в местния парламент от МК „Продължаваме промяната- Демократична България“. Това са  Васил Маргин със 170 гласа, Александър Мутавчийски с 68 и Иван Базиргянов 50. Маргин не можа да стане кмет, а беше и на болотаж с Калин Гелев. Силвия Гладникова беше общински съветник с Васил маргин в миналогодишният парламент от ПП ВМРО, но сега не успя да се класира от листата на ПП.

Народния представител Георги Стамов и областният координатор на Продължаваме Промяната за 10 МИР Любомир Терзийски представиха приоритетите на партията за 2024 г. и инициираха дискусия с местната структура за най-наболелите предизвикателства и възможни решения. Никой не им постави въпросът за новата шуробаджанащина в община Кюстендил, която си пробива път през Любомир Терзийски в общината. Известно е, че той стана общински съветник, а баща му зам. – кмет., като преди това е водил счетоводството на прочути охранителни фирми. „Това не е ли уродливо явление“ – питат читатели на 4ВЛАСТ- Информационна агенция.

Хората на Васил Маргин в Сапарева баня учредиха ПП, хората: Бащата на общинския съветник ПП в Кюстендил Л. Терзийски цъфна като зам.- кмет, има ли други роднини в общината? Това не е ли уродливо явление?

Хората на Васил Маргин в Сапарева баня учредиха ПП: Бащата на общинския съветник ПП в Кюстендил Л. Терзийски цъфна като зам.- кмет, има ли други роднини в общината?

Кметът на Кюстендил инж. Огнян Атанасов представи четирима от петимата си зам.-кметове, бащата на съветника от ПП Любомир Терзийски стана зам.- кмет

 
Вижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

  1. Кмета на Кюстендил показа за какво е борбата.С пияницата Дангов си гласуваха заплати по-високи от софийския кмет, а управляват общини с по 25 -30 хиляди човека.Цалата област е по-малка от софийски квартал , а се напълни с администрация.Една читава община има в областта и нея искат да съсипят.

  2. Силвия Гладникова ,Мутавджийски и Базиргянов са разумни и читави хора!Истинска загадка е,защо се хващат с ПП!?!?!!Пепетата са мошеници и негодници,съсипаха България,и ще я затрият ,ако останат на власт още малко…Не ги ли е срам техните хора в Сапарева баня,като ги гледат какво бедствие са за народа???!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here