Кандидат- съветници от партията на кмета Станислав Горов сред новите назначения в община Кочериново

Терзийски и Шияков са новите в община Кочериново
Терзийски и Шияков са новите в община Кочериново

Вилислав Терзийски и Кирил Шияков са сред новите попълнения в екипа на кмета на община Кочериново Станислав Горов. И двамата бяха част от листата на кмета, издигнат от „Граждани за общината“.
Както вече писахме, набързо след полагането на клетвата Станислав Горов назначи за зам.-кмет Ива Черногорска. Дамата отново беше сред кандидатите за съветници от кметската партия В Кочериново.

Ива Черногорска

Настъплението на „гражданите“ в общинската широко се коментира в Кочериново. Свързахме се за коментар със Станислав Горов във връзка с новите назначения.
„Нормално е всеки новоизбран кмет да влезе в общината със свой екип. Новоназначените хора са били редом до мен през годините, доверил съм се, видял съм качествата им. Имаше свободна длъжност в отдел „Бедствия и аварии”. Назначих Вили Терзийски. Да, той беше в листата ми. В служба ГРАО назначих Кирил Шияков, който има опит. За заместник кмет по културата и образование избрах Ива Черногорска. Назначих и инженер геодезист. За трите месеца от управлението ми сме почистили почти всички улици и тротоари, подменихме осветлението на града, придвижил съм проекти, които бяха в забавени. Те вече са актуализирани, предстоят да се одобрят. Става въпрос за ремонт на училището, детската градина. Други касаят ремонти на канализационна мрежа, осветление, водопровод, асфалт.“, коментира Станислав Горов.

Кметът Станислав Горов с Кирил Шяков в нощта на изборната победа.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here