Корнелия Нинова отива в европарламента, Владимир Москов ще заеме поста ѝ на лидер на БСП

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова отива в европарламента, Владимир Москов ще заеме поста ѝ - лидер на БСП.
Корнелия Нинова сменя бравите на централата в Благоевград, стяга се за евродепутат. Заместникът ѝ Владимир Москов сяда в стола ѝ – лидер на БСП. Той е кметът рекордьор с осем мандата с подкрепата на ДПС и най- верния човек на Корнелия Нинова.
Двамата осъществяват рокадите и обновяват структурите по места, така, че да спечелят поне три мандата в европарламента, изборите са след 6 месеца.
Зад борда са всички критикари, начело с Кирил Добрев от Гоце Делчев, той е категоричен:
„Тази жена – Корнелия Нинова освен в политически батак, вкара БСП в тотална юридическа несъстоятелност. Един трети противоуставен мандат на Нинова ще доведе БСП до под 4% на следващи избори“. Това заяви бившият депутат от парламентарната група на „БСП за България“ Кирил Добрев пред Нова телевизия.

Той обясни, че е единственият, който може би е изключван два пъти от БСП в нарушение на всички правила на партията. В актуалното състояние на партията присъстват всички. Които са били изключени и партията е била регистрирана пак с въпросните изключени членове по време на участието на БСП в местните избори, възмутен е Кирил Добрев.

Добрев подчерта, че може да живее извън властта. Но не може да живее без неговите съмишленици и приятели, с които е израснал.

По устав Корнелия Нинова може да бъде председател два мандата. Двата мандата на Нинова са минали и подчинената и комисия ще излезе с решения, че Нинова може да се кандидатира за три мандат начело на БСП, посочи той.

Според Кирил Добрев една евентуална партия на президента Румен Радев може да промени всичко в ляво. Европейските избори не са тези избори, в които той или негов проект трябва да участва. Партията на държавния глава има бъдеще само на предсрочни парламентарни избори, каза Добрев.

Кирил Добрев определи в неговия си типичен стил сглобката като заварка. Тези хора си простиха всичко, прегърнаха се и ще изкарат пълен мандат, допълни още той.

Корнелия Нинова отива в европарламента, Владимир Москов ще заеме поста ѝ – лидер на БСП. Той е нейн заместник и дясна ръка.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here