Даниела Данчев в Бобошево: Структурите на ГЕРБ са стабилни и работещи. Не губим връзка с хората, затова продължават да ни гласуват доверие

даниел данчев в Бобошево
Даниела Данчев в Бобошево: Структурите на ГЕРБ са стабилни и работещи. Не губим връзка с хората. Затова продължават да ни гласуват доверие.

Даниела Данчев в Бобошево: Структурите на ГЕРБ са стабилни и работещи. Не губим връзка с хората. Затова продължават да ни гласуват доверие.

Данчев заяви това по време на среща с част от актива на ГЕРБ в Бобошево. Областният координатор на политическата сила бе заедно с народните представители Христо Терзийски и Радослава Чеканска. С местния активи те обсъдиха дейността на партията. Направиха анализ на изборните резултати и начертаха насоки на работа за предстоящия евровот.

Общинският ръководител на ГЕРБ и съветник Асен Бошикьов обясни, че тримата съветници от партията в местния Общински съвет са насреща за градивен диалог и винаги ще подкрепят реализирането на полезните идеи в полза на хората.

Съветниците бяха категорични, че те няма да създават пречки и кризи в работата на Общинския съвет, а с опита и експертизата си ще помагат, за да се развива Бобошево, в което населено място дълги години не се случваше нищо, освен да обезлюдява и замира.

Народните представители Христо Терзийски и Радослава Чеканска заявиха, че познават добре проблемите на малкото населено място и болките на хората. “Насреща сме за съдействие и контакти, където е по силите ни”, казаха Чеканска и Терзийски.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here