Двама пияни харизаха колите си на полицията, дуо бобовдолци пък изтрезня в ареста

алкохол
Снимката е илюстративна

4 бързи полицейски производства са образувани заради пияни и дрогирани шофьори през почивните дни, съобщиха от ОДМ МВР Кюстендил. Колите на двама от нарушителите са били иззети от униформените.
С колата си се е простил 67-годишен мъж. Той шофирал л.а. „Шкода“ с 1.26 промила алкохол в издишания въздух. Проверката е извършена в района на Кочериново. Той е отказал да му бъде взета кръв за анализ, колата е иззета с протокол за доброволно предаване.
Другият късметлия е от Кюстендил на 41-години. Карал  „Тойота“ с 1.22 промила алкохол в издишания въздух, взета му е кръв за анализ. Колата също е иззет с протокол за доброволно предаване, а водачът е задържан с полицейска заповед.
Другите двама нарушители са от бобовдолските села Мламолово и Големо село. В Мломолово бобовдолски полицаи са установили 31-годишен водач на л.а. „Сеат“ да управлява след употреба на наркотично вещество. Тестът е направен с техническо средство. Той е отказал да му бъде взета кръв за анализ, задържан е с полицейска заповед. А в с. Големо село в крачка е хванат 45-годишен. Той бил зад волана на л.а. „Фолксваген“ с 1.25 промила алкохол в издишания въздух. Тестът е направен с техническо средство, взета му е кръв за анализ, водачът е задържан.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here