В Самоковско задигнаха хранителни продукти и гъски, кражба на пари в Костенец и Ихтиман

Иззеха автомобила на пиян водач в Кюстендил, дрегера отчете 2.3 промила.
Иззеха автомобила на пиян водач в Кюстендил, дрегера отчете 2.3 промила.

В Самоковско задигнаха хранителни продукти и гъски, кражба на пари в Костенец и Ихтиман.

РУ Самоков: Вчера управител на хранителен магазин в с. Доспей съобщил в полицията за извършена кражба на хранителни продукти. След незабавни оперативно-издирвателни действия полицейските служители разкрили автора на престъплението. 24-годишният осъждан мъж от същото село е транспортиран принудително в Център за психично здраве и настанен за лечение. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата.

В рамките на вчерашната полицейска операция е разкрита и кражба от ферма в землището на с. Драгушиново. Работата по случая започнала след сигнал от собственика за липсата на осем гъски. Служителите на реда бързо влезли в дирите на извършителите. Двама непълнолетни от Самоков, известни на инспекторите Детска педагогическа стая. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата с оглед прилагане разпоредбите на чл. 61, ал.1 от НК.

РУ-Костенец: В хода на проведените оперативно-издирвателни действия по повод извършена кражба на пари от дамска чанта в ресурсен кабинет на училище в града служителите на реда разкрили, че извършител е 10-годишно момче от същия град. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата с оглед прилагане разпоредбите на чл. 61, ал.1 от НК.

РУ-Ихтиман: Вчера управител на магазин в града съобщил в полицията за извършена кражба на различни артикули на обща стойност 210 лева. След бързи оперативни действие криминалистите разкрили автора на престъпното деяние. 54-годишният ихтиманец признал за стореното и възстановил стойността на отнетите стоки. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата с оглед прилагане разпоредбите на чл. 218Б от НК.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here