Футболен бохем, вдигал наздравици с Марадона, размрази проект за 3 игрища в Разлог

Евгени Маринов с Марадона
Евгени Маринов с Марадона

Габровецът Евгени Маринов задвижи проекта си за изграждането на комплекс с три тренировъчни футболни игрища в Разлог. Дейностите по искането разрешение за изработване на ПУП и окомплектоването на документацията около проекта е започнало през 2018 г. Сега проектът на фирмата „Евима Футбол Консулт“ на Маринов е на масата за обсъждане в РИОСВ.
Обект на интерес са земи с 29 588 кв.м в местността Миленец в Разлог. На дневен ред е искане за разрешение да се осъществи първия етап от планираните дейности. Те включват изграждане на подпорните стени, оградите, обособяване на игрищата и паркинга с 54 места. За втория етап компетентните органи ще бъдат уведомени допълнително.
Две от бъдещите игрища ще са с размери 100/64, а третото ще разполага с поле от 90/60 м. Дъждовните води ще се събират в подземен резервоар и в последствие ще се използват за поливни нужди.
Комплексът ще има бетонни огради, подпорни стени, допълнителни огради, осветление. Достъпът до обекта ще се осъществява чрез съществуващ ведомствен, горски път.
Уведомление за проекта в община Разлог е постъпило през 2018 г. През март 2018 г. Общинският съвет в курортната община е дал зелена светлина за инвестицията.
Маринов е лицензиран мач- агент и може да се похвали, че през 2016 г. е вдигал наздравици с Марадона по повод рождения ден на легендата.
Снимка: фейсбук
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here