Йордан Йорданов: Ще сезираме националното ръководство на ДПС, двамата съветника в Дупница са в коалиция с БСП

Йордан Йорданов: Ще сезираме националното ръководство на ДПС, двамата съветника в Дупница са в коалиция с БСП, ДПС в Дупница не е с ГЕРБ, коя е причината да ни обърнат гръб, не знам…

Ще сезираме националното ръководство на ДПС, двамата съветника в Дупница Шейхриар Златарска и Георги Рангелов са в коалиция с БСП. ГЕРБ – ПП – ДПС в момента управляват на национално ниво, таво е национална политика, а в Дупница са с БСП, това го няма никъде в страната, каза старейшината на ГЕРБ, общинският съветник Йордан Йорданов.

„Председателят на общинския съвет Костадин Костадинов сега пак се с нас, с ГЕРБ, но оня ден не беше! Приятел ми е, но никой не го иска друг от ГЕРБ, непостоянен е върти се и както сами си призна, никой не го иска. „Бъдеще за Родината“, представляване от тримата съветника, работещи в ТЕЦ- Бобов дол също минаха в коалиция с БСП. Само Иво Ников и Николай Табаков от ПП- ДБ са с нас. Останалите съветници почервеняха…“ – анализира ситуацията в Общински съвет Дупница Йордан Йорданов.

Негови колеги добавиха, че един от най- дългогодишните кметове в страната, кметът на Община Гоце Делчев Владимир Москов от БСП, е избиран осем мандата с гласовете на ДПС.

Георги Рангелов, Николай Златарски и Шери Златарска

„Не сме в коалиция с БСП, никога не сме обсъждали подобни стъпки, чух, че името ми се спряга за зам. председател на ОбС, но никой не ми е предлагал този пост, това са само коментари.“ – коментира Шери Златарска.

„Ще искаме оставката на коалициония партньор на БСП Костадин Костадинов, те го направиха председател, но той не заслужава този пост. ВиК потъна и главен виновник е Костадинов, той беше се „сраснал“ с дружеството и неговата управителка. Липсавт много пари, от Гиздова махала прибраха над 70 000 лв., това си беше рекет, а парите не са постъпили по сметките на дружеството. Искаме одит. Кражбите са много хитри- не работи инкасо системата, идвайте на касата във ВиК – това е призивът, хората плащат за вода, а касови белешки няма, ако има те са фалшиви. затова и още ред подобни шмекерии ВиК фалира. Няма го вече! Дупница остана без ВиК! Ако дойде в кв. Каваклия, костадин Костадинов ще го убият с камъни! Оставка! Оставка! Костадинов вън от съвета!“ – каза Георги Рангелов.

 

Йордан Йорданов: Ще сезираме националното ръководство на ДПС, двамата съветника в Дупница са в коалиция с БСП

 
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. САМО ЛИЧНИ ОБЛАГИ ГЛЕДАТЕ МРЪСНА СГАН НЕНУЖНА,НАРОДНА ПАРА ХАРЧИТЕ ,РАБОТА ЗА 1 ЛВ. ДНЕСКА НЕ СВЪРШИТЕ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here