ДПС преизбра Николай Златарски от Дупница за областен председател в Кюстендил

областен председател
Илхан Кючук, Николай Златарски и Георги Рангелов- общински съветник

ДПС преизбра Николай Златарски от Дупница за областен председател в Кюстендил

 областен председател
ДПС преизбра Николай Златарски от Дупница за областен председател в Кюстендил
 областен председател
ДПС преизбра Николай Златарски от Дупница за областен председател в Кюстендил

Бизнесменът Николай Златарски от Дупница беше преизбран за областен председател на ДПС в Кюстендилско. Това стана на 11- та отчетно- изборна областна конференция на ДПС в област Кюстендил. Над 100 активисти на ДПС се събраха в луксозна зала в областния град, лично евродепутатът от „Обнови Европа“ Илхан Кючук присъства на заседанието.

„Присъствах на областна конференция в Кюстендил. За областен председател беше избран Николай Златарски. Област Кюстендил е от развиващите се области на ДПС и показва резултати, за които си заслужава да работим занапред. Изграждането и поддържането на доверие в политиката е непрекъснат процес, който изисква взаимодействие с обществеността.“ – каза Илхан Кючук. 

„За първи път имаме шанс да направим ДПС фактор в област Кюстендил. Никога досега не сме имали тази възможност. Когато приех преди малко повече от година отговорността за област Кюстендил, възприех, че това е моята мисия, да направя подходяща среда за идеите на либерализма: защита на правата и свободите на личността, социалният прогрес и толерантността. И най важното за мен да направим региона си по – добро място за нашите деца. Колеги ние пишем историята на ДПС в област Кюстендил. Удвоихме резултата от парламентарни избори и утроихме резултата от местни избори. Екипът който направихме, доведе след себе си още членове, симпатизанти и поддръжници. Благодаря на екипа.“ – каза Николай Златарски председател на областния съвет на ДПС Кюстендил. Събранието е протекло при закрити врата по решение на областното ръководство. Разбра се, че гости са били кметовете на двете общини Дупница и Бобов дол- Първан Дангов и Елза Величкова.Тук беше и кмета на община Кюстендил Огнян Атанасов, на Кочериново Станислав Горов, на Сапарева баня Калин Гелев, на Невестино Димитър Стаменков, на Трекляно Радко Петрунов. Бяха официални гости и кмета на Белица Радослав Ревански, народните представители от ДПС Валентин Тончев и Сезгин Мехмед . Председателя на Младежко ДПС ДПС Танер Кабилов и Алекбер Абил член на ЦОС на МДПС Припомняме, че ДПС за първи път успя да извоюва двама съветника в Дупница и един в Кюстендилският общински съвет

 

Николай Златарски „рамо до рамо“ с Делян Пеевски: Кюстендилска област я очакват „слънчеви дни“

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here