Депутатът Стефан Апостолов с добри новини за община Симитли

Баща и син- Апостол и Стефан Апостолови /отляво надясно/

Освен именния си ден вчера, народният представител има и друг повод за празнуване. Само преди дни бяха одобрени проекти за над 15 000 000, с които продължава развитието на града, който баща му управлява над 20 години

Имен ден вчера празнува депутатът от Симитли Стефан Апостолов, един от най-младите политици в народното събрание, който за пореден път спечели изборите, с най-много преференции, сравнено с колегите му от Народното събрание.

Народният представител Стефан Апостолов, от години помага на десетки семейства, да се сдобият с мечтана рожба, финансирайки инвитро процедури от собствената си заплата, работи непрекъснато и неуморно, за отпускането на средства, необходими за развититето на община Симитли.

Заедно с именития си баща, кметът на града Апостол Апостолов-Поли, който управлява вече над 20 години, успяха да превърнат Симитли в една бързо развиваща се община. Преди дни Стефан Апостолов съобщи и поредната добра новина.

Приятели, вчера споделих с вас, че добрите новини за община Симитли ще продължат. 
С приемането на Закона за държавния бюджет и капиталовата програма са одобрени проекти на обща стойност 15 милиона лева, които ще бъдат инвестирани за развитието на населените места и за подобряването на условията за живот в тях.
За мен е удоволствие да Ви съобщя в навечерието на коледните празници какви проекти ще се реализират в община Симитли:
Ще се извърши основен ремонт на пътя към село Долно Осеново;
Ще се ремонтира главната улица в село Железница;
Ще се направи футболно игрище в село Полена;
Ще се ремонтира пътят от село Железница до границата с община Благоевград;
Ще се благоустрои паркът в село Крупник;
В село Крупник ще се ремонтират улиците „Васил Коларов“, „Св. Св. Кирил и Методий“, „Георги Трайков“, „Хан Аспарух“, „Паисий Хилендарски“ и „Яне Сандански“;
Основен ремонт ще се извърши на улица „Преспа“ и на улица „Васил Априлов“ в квартал „Ораново“ на град Симитли;
Три улици ще се благоустроят в село Полето – „Първа“, „Втора“ и „Пета“. Реконструкция ще се направи и на две улици в село Брежани.
Надявам се, че през следващата 2024 година всички тези проекти ще се осъществят. Това ще превърне община Симитли в по-добро място за живеене!
Като народен представител ще продължа да работя за развитието на всички населени места в община Симитли, така че очаквайте още добри новини!, написа на личния си профил във фейсбук Стефан Апостолов.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here