Ст. Апостолов: Тази година осигурихме 1 млн. за развитие на образователната инфраструктура в Симитли

Стефан Апостолов и Красимир Вълчев

Целевите средства за развитие на образователните институции в община Симитли през тази година, отпуснати от Министерство на образованието и науката, са точно 1 милион лева. Това отчете народният представител от ГЕРБ Стефан Апостолов.
„Приятно ми е да съобщя, че с подкрепата на Красимир Вълчев, председател на комисията по образование и наука в Народното събрание, успяхме да осигурим отпускането на:
248 000 лева за подмяна на стария компрометиран покрив с нов на филиал „Ян Бибиян“ на Детска градина „Радост“. Ще се монтират също така нови LED лампи в помещенията, което ще намали разходите на детското заведение за електричество.
Също 150 000 лв. за Средно училище „Свети свети Кирил и Методий“ в село Крупник, за да се извършат необходимите ремонтни дейности и в коридорите на учебното заведение. Припомням, че вече бяха напълно ремонтирани класните стаи там.
В момента за 600 000 лева се ремонтира и покривът на Средно училище „Свети свети Кирил и Методий“ в град Симитли.
Като народен представител ще продължа да работя за повече инвестиции в образованието в нашата община, защото това са инвестиции в нашите деца, в бъдещето на Симитли!“, пише Апостолов.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here