Home Важни В ресторант „Наслада“ черпи лидерът на ДПС Николай Златарски от Дупница

В ресторант „Наслада“ черпи лидерът на ДПС Николай Златарски от Дупница

Николай Златарски на връх Никулден с приятели в ресторант Нслада на Дупница.

Пищен имен ден с приятели и роднини чества в елитния ресторант „Наслада“ лидер на ДПС Николай Златарски от Дупница. „Според вярванията светецът причинява бурите и ураганите в морето и затова на Никулден корабите не се движат.“ По традиция на празничната трапеза и в ресторант „Наслада“ има риба, обикновено това е шаран за здраве и благополучие на къщата и семейството. На 6 декември повод да почерпят имат всички, които носят името Николай, Никола, Николета, Николина, Ненка, Нино и Нина. На Никулден празнуват и всички банкери. Какво слагат на трапезата майсторите на въдицата и как се готви най-вкусната рибена чорба, провери екип на 4ВЛАСТ- Информационна агенция.

„Всичко започва с рибената чорба, приготвена от вечерта и на бавен огън. На сутринта подготовката продължава – отново с чистене на риба.“ – разкриха от „Наслада“. „Въпреки че рибата намалява в реките и моретата, на празник за грижи не се говори“, добави Златарски. По специалната рецепта на майсторите на „Наслада“ хубава рибена чорба се готви с много любов и мерак. А най-голяма награда за рибаря и именяка е да събере приятели и да ги почерпи.

 

 

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

  1. Че има „Под Игото 2.“ Аман от османско робство.Тоя национален предател хефекарец Боян що прави там с тоя полутурчин.България за българите.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here