Община Разлог и ОбС-Разлог закупиха екипировка за ПСС- отряд Разлог

Община Разлог и Общински съвет – Разлог получиха благодарности за подпомагане закупуването на екипировка и други необходими пособия за дейността на ПСС – отряд Разлог.
От своя страна, в Деня на доброволеца, Община Разлог и Общински съвет-Разлог изразяват своята благодарност и признателност към ПСС-отряд Разлог – за саможертвата и готовността при оказване нужната помощ на пострадали хора, дори и в тежки условия.
С пожелания доброволните отряди към ПСС да бъдат здрави и все така борбени, Община Разлог и Общински съвет-Разлог заявяват, че ще продължат да оказват нужното съдействие и подкрепа – за създаване и подобряване условията за работа и оперативност.
През годините с помощта на Община Разлог и Общински съвет-Разлог се ремонтирана базата на ПСС при хижа „Яворов“, изгради се нова такава на Ски писта „Кулиното“, а към настоящия момент се извършва подготовка за изграждане на Полигон за кучета спасители, който ще подпомогне обучението и развитието на спасителните кучета в региона.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here