ТЕЦ-ът дари 10 000 лв. за празнична украса в Бобов дол, шефът: Ние сме едно, делим обща съдба

10 000 лв. за по- пищна празнична украса в Бобов дол са дарили от ТЕЦ „Бобов дол“. Така, освен на кмета Елза Величкова и общинските власти, хората в града може да благодарят и на централата за приятната изненада.
„Нашата централа и градът сме едно цяло от момента на нейното създаване. Споделяме еднаква съдба, тревоги и радости. Доста бобовдолци работят в ТЕЦ-а. Решихме и тази година да помогнем на местната власт градът да има хубава коледна и новогодишна украса.”, сподели изпълнителният директор на предприятието инж. Любомир Спасов.
”Правим го, защото хората тук заслужават до посрещнат най-хубавите празници по достоен начин. България не е само София или по-големите градове, България е и във всяко по-малко населено място. От името на централата благодаря на местната общност за подкрепата, която получихме през трудните месеци тази година, когато енергетиците протестираха. Надявам се чрез нашата помощ тази украса да зарадва всички и най-вече най-малките жители на Общината.”, обобщи инж. Спасов и пожела на всички щастие, здраве и хубаво настроение през идващите празници.
Тържеството за запалване на коледните светлини в миньорския град е тази вечер. Очаквайте подробности!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here