Димитър Капитанов посрещна Гешев в Петрич с попа от Банско и 30 -тина души петричани

Дългогодишният общински съветник на БСП Димитър Капитаво държа реч пред бившия прокуро Иван Гешев, като използва случая да изкаже подигравателни приказки за лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. „Кметът на Петрич е гъвкав, не е осъден. Аз не съм гъвкав, тръгнах срещу всички и паднах за 5 дни. Има един от Петрич, който постоянно ми пращаше есемеси- сутри, обед и вечер когато бях прокурор, сега не е тук.“ – каза Иван Гешев и добави: Вчера в гр. Петрич беше първата ни спирка от поредицата срещи с граждани в цялата страна. Представихме идеите на Платформа „Граждански Блок“, като с колегите Мария Карагьозова (Асоциация „Форум“), Борислав Райчев („Сила“) и Никола Илиев изложихме основните тези и факти:
„Граждански блок“ дава възможност на гражданите да участват в политиката без посредничеството на партиите.
Партиите се провалиха в ролята си на посредник между гражданите и властта. Днес те са корпорации, които работят в услуга единствено на своите лидери.
А „Граждански блок“ е единствената алтернатива на тяхото крадливо управление.
При нас няма нито партийци, нито строга партийна дисциплина – само граждани, недоволни от управлението на страната.

„Бащата и синът се появиха заедно на нашето първо събитие в гр. Петрич. Бяха пропътували 120 километра само, за да се срещнем и да ми кажат очи в очи, че ни подкрепят в новото ни начинание. Това означава много за нас и този техен жест ни дава увереност, че сме на прав път.

За мен лично имаше и още една изненада – бащата се оказа православен отец. Който знае как да те накара да се обърнеш към вярата си и да се замислиш „когато Господ е до теб от какво можеш да страхуваш, а когато не е до теб – на какво можеш да се надяваш“.

Мога да му кажа само едно – Благодаря Ви за доверието, отче! Надявам се и други хора като Вас да повярват, че ние, гражданите, можем заедно да си върнем държавата и да изградим една по-добра България!“ – разкри Гешев.

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here