Покривът на читалище „Просвета“ в с. Мурсалево е готов, кметът Юри Ковачев: Благодаря Ви!

Покривът на читалище Просвета" в с. Мурсалево е готов
От името на кметството, от името на читалищното ръководство и от името на Църковното настоятелство при Храм ,,Свети Пророк Илия“ на с. Мурсалево, изказвам най – искренни приятелски и сърдечни БЛАГОДАРНОСТИ на фирма ,,ЕМДАН Строй“ ЕООД от с. Осеново с ръководител Димитър Д. Топузов за опита и професионализма които имат, за да направят новия покрив на нашето Читалище „Просвета“.
Не ги спря, дъжд, сняг, вятър и снощи в 19.00 ч. ремонта на покрива беше завършен.
Благодаря на старото и новото ръководство на Община Кочериново, които оказваха съдействие до последния момент, за успешното завършване на обекта .
Специални благодарности на Общинският съветник Николай Гълъбов от с. Мурсалево, на Пламен Николов от с. Невестино, който достави целият материал, и Любомир С. Ангелов от с. Мурсалево които бяха плътно до мен, през цялото време, за съдействието , за помощта и куража които ми даваха!
Благодаря и на всички дарители , които дариха и даряват средства за ремонтните дейности на Читалището. Без Вас няма да се справим. Дори и за в бъдеще ще работим по този начин, с Община Кочериново, с жителите на с . Мурсалево, с приятели и спонсори от други села и градове !
БЛАГОДАРЯ ВИ И ПОКЛОН
КЪМ ВСИЧКИ ВАС
Кмет на с. МурсалевоВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here