Борисов обучава „младите надежди“ за нови битки на семинар в Сливен, Даниел Александров даде отчет!

Деси Александрова и Даниел Александров

Депутатът Даниел Александров и представители на МГЕРБ от област Кюстендил взеха участие в Националната зимна академия на младежката структура, която се състоя в хотелски комплекс на Сливен.

„По време на дискусията бяха разисквани теми като европейския контекст от 2019 г. до днес и пътят на ГЕРБ като дясно-консервативна партия.“ – съобщи членът на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ Деси Александрова от Бобов дол, която е и общински съветник на ГЕРБ в миньорския град, учител по математика.

Първият кръг от лекторските панели на Националната зимна академия на МГЕРБ премина при засилен интерес. Васил Груев представи пред младежите на ГЕРБ земеделските програми, по които може да се предприемат първите крачки в сектора. Парламентарният секретар на министерството на иновациите и растежа Станислав Петрунов разказа пред форума за отворените възможности в света на иновациите. Включи се и кметът на Враца Калин Каменов, като даде за пример последователността и устойчивата работа, които са гарант за успех. Бившият кмет на София Йорданка Фандъкова също наставлява новото поколение политици.

Младите народни представители Георги Кръстев, Мартин Харизанов, Николай Алгафари и Даниел Александров бяха сред младите лектори на събитието, те представиха отчет за дейността си като такива до момента и резултатите в полза на младите хора.

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here