Шефът на затвора Крум Петров на крака при кмета Първан Дангов, администратори: Моли се да оставят жена му шеф в умъртвения отдел „Култура“ в община Дупница!

Работна среща на шефът на затвора в бобов дол Крум Петров, главният директор на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ (ГДИН) гл. комисар Ивайло Йорданов и новоизбраният кмет на Община Дупница Първан Дангов и заместникът му Бойко Христов.

Шефът на затвора в Бобов дол Крум Петров е бил на крака при кмета на Дупница Първан Дангов, новината предизвика многопосочни коменатри за истинските причини, тъй като съпругата на Петров – Таня Петрова, е член на ГЕРБ и началник на отдел „Култура“, все още е на работа в общината.

Най- личните герберки в Дупница Таня Петрова, Лора Василева- шеф на „Общински пазари“ беше освободена веднага от работа с встъпването на кмета Първан Дангов и депутатът на ГЕРБ Радослава Чеканска чертаеха заедно съдбата на ГЕРБ.

„Тя няма да си подаде молба за освобождаване, въпреки плачевното състояние на културата в Дупница, съчетона с една от най- високите заплати в общината, увеличавана дори със суми от „извънреден труд“, хонорар от ВиК за неизвестно каква услуга, хонорари за водеща за 15 минути и ред други „благини“. Легенди се носят за нея в общината, легенди! Не само, че си е писала извънреден труд на фона на липсата на културен живот в Дупница, нещо повече, тя се превръща в любимка на новата зам.- кметица Валентина Караганова, обучава я по цял ден и двете прекарват времето си с часове заедно. Мъжът ѝ просто е дошъл за да затвърдява позициите ѝ, още повече Крум Петров също работеше в общината и с протекциите на ГЕРБ стана шеф на затвора, той пък „хвърли мост“ към БСП и назначи дългогодишния съветник от БСП Ивайло Петров в затвора на работа в отдел „Човешки ресурси“, семейни приятели са и не спират да се показват на снимки от екзотични дестинации. На общинска сесия, съветни от ГЕРБ, сред които Емил Гущеров, съобщиха, че фирма на общински съветник от БСП е работила по изграждането на затвора, намекна се, че това е фирмата на настоящия зам.- кмет Бойко Христов. Таня Петрова ходеше на работа с кучето си в общината, цял град е свидетел, хората от централното кафене пред общината се чудеха, дали ѝ то не е на заплата. Въпреки привилигироването положение на Таня Петрова и съпругът ѝ, активисти сред първите в ГЕРБ, двата сега се отричат от ГЕРБ в един глас и нещо повече, критикуват победения кметски екип на ГЕРБ. В момента се изготвят списъци на предателите на ГЕРБ в Благоевград, в Разлог, а трябва и в Дупница такъв списък и семейство гербери №1 Таня и Крум Петрови, трябва да са под №1 в този списък, срам! Има и други видни герберки, „любимките на властта на ГЕРБ“, които вече са „любимки на новата управа на БСП“ и по- три пъти на ден се отричат от партията и лидерите ѝ. Нека да се видят какво представлавляват и на какво са способни за заплати от порядъка на над 3 000 лв., добавки на възнагражданея от проекти, които са обречени и как достигат до заплати от по над 5 000 лв., как се ходи всеки месец в чужбина и по два пъти в Дубай, Норвегия и други прекрасни страни, всичко ще пощкажем с времето.“  – съобщиха източници на 4ВЛАСТ- Информационна агенция служители на общината и обещаха подробности с факти.

„Новият затвор в Самораново и позитивите от изграждането на модерните съоръжения за региона обсъдиха на работна среща главният директор на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ (ГДИН) гл. комисар Ивайло Йорданов и новоизбраният кмет на Община Дупница Първан Дангов. Най-амбициозният проект на Министерството на правосъдието и на ГДИН, финансиран от Норвежкия финансов механизъм 2014-2021, включва изграждането на пилотен затвор за 400 лишени от свобода, учебен център за 100 обучаеми, преходно отделение, социален център, работилници, библиотека и училище.“ – гласи официалното пресъобщение от кабинета на кмета Първан Дангов, предоставено само за сайта на Министерство на правосъдието.

На срещата в Община Дупница са обсъдени както възможностите за разкриването на нови работни места и засилването на сътрудничеството с местни работодатели, така и проблемите с водоснабдяването в региона, необходимостта от изграждането на пречиствателна станция и други инфраструктурни въпроси.

Ангажимент за подобряване на взаимодействието и за съдействие при идентифицирани пречки са поети и от двете страни. На срещата са присъствали началникът на затвора в Бобов дол ст. комисар Крум Петров и заместник-кметът на Дупница Бойко Христов.

Преди срещата с градоначалника, гл. комисар Йорданов е инспектирал дейностите по изграждането на комплекса. На място от фирмата-изпълнител са дали уверения, че въпреки метеорологичните условия, работата по всички новоизграждащи се 10 сгради не спира и проектът ще бъде завършен в срок – края на април догодина. Това съобщават от пресцентъра на Министерство на правосъдието.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

  1. Наистина по долнопробно поведение и гнусно предателство от това на Таня Петрова и Мая счетоводителката няма, тези 2 женички дължат кариерите си на ГЕРБ и Методи Чимев и сега се увъртат като помиярки около краката на Дангов! Ако е умен ще ги срита и двете защото и него ще предадат те са си предателки по душа!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here