Кметът инж. Огнян Атанасов и областия управител инж. Пандурски присъстваха на официалното откриване на ски сезон 2023- 2024 г. на Ски център Осогово

Кметът на община Кюстендил инж. Огнян Атанасов, зам.- кметът Кристиян Иванчов, председателят на Общински съвет Димитър Велинов, обл. управител Александър Пандурски и председателят на Сдружението по туризъм Петър Петрушев присъстваха на официалното откриване на ски сезон 2023- 2024 г. на Ски център Осогово.
“Надявам се да има силен ски сезон, да има повече скиори от миналата година. Господ да е с нас, да има сняг през цялата зима. Имаме прекрасни дадености- само на 15 мин. е минералната вода, тук са ски пистите, просто трябва повече реклама, повече хора извън Кюстендил да идват тук и да имат позитивни впечатления”, заяви инж. Атанасов.

„Туризмът е един от приоритетите върху които се съсредоточаваме и ще развиваме. Община Кюстендил притежава минералната вода, този ски комплекс, имаме какво да предложим на туристите в сферата на културата и археологията. Имаме всички съвкупности, да развиваме туризма и да го издигнем на ниво. От страна на Община Кюстендил бизнесът ще има подкрепа“, каза зам.-кметът Кристиян Иванчов.

Областният управител на Кюстендил инж. Александър Пандурски заяви, че Кюстендил може да бъде център на всякакъв туризъм. Той похвали ръководството на Общината, че се е насочило към развитието на туризма и надграждането му.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here