Зъботехникът Иван Рълев от Симитли е победителят в „Игри на волята“

Иван Рълев е големият победител в Игри на волята 5. Той постигна поредната си фамозна победа на Арената, надвивайки най-големия си конкурент Момчил и изненадата на сезона Мартин в една от най-зрелищните и запомнящи се битки.

Така Рълев взе и голямата награда от 100 000 лева.

Иван Рълев е на 25 години, от гр. Симитли. По професия е зъботехник. Тренирал е лека атлетика в продължение на 5 години и е носител на много отличия. Има две вицерепубликански титли по планинско ходене. Тренирал е народни танци 14 години.

В “Игра на волята”, влезе с по-малкия си брат Николай Рълев. Иван Рълев от Симитли, на финалната права той се носеше като с крила, неспираше да тича, забави се само на пъзела, леко изпадна в паника, но успя да го подреди.

Рънев падна на колене и рида от радост, останал без дъх от битката, успя да каже: „Тате, тази победа е за теб! Обичам те!“- прекръсти се като истински християнин и добави: „Господи, благодаря ти!“- после сподели: „Бях готов да умра, но да победя! Парите са просто бонус към едно голямо преживяване, което не мога да опиша с думи, но бих искал да разказвам на децата си, на внуците си…, което никога няма да забравя.“

Той успя да пребори в жестока конкуренция 8000 кандидати, които се бяха явили за да вземат участие в реалитито, но ето, че вече е факт – Иван Рълев е НАЙ-ДОБРИЯТ сред всички участници в този сезон на „Игри на волята“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here