+18: Смачкана кола и убит кон са резултатите от катастрофа край Бобощево

Стефан Тачев

Смачкана кола и убит кон са резултатите от катастрофа край Бобошево, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Кюстендил. Тази вечер малко преди полунощ е възникнало пътно произшествие между лек автомобил и кон, движещ се по главен път Е-79, след Усойка при Ханчето, община бобошево.

Нанесени са сериозни щети на автомобила, животното е убито на място. Екипи на Районно управление – Дупница са обезопасили пътния участък, пристигналият служител на Общината и лично кмета на бобошево Стефан Тачев не са открил чип за установяване на собственика.

От Районно управление – Дупница е изпратено писмо до БАБХ  и Община Бобошево за предприемане на действия по компетентност.

Както вече съобщихме, стотици безстопанствени краве, коне и бикове тормозят хората из селата на община Бобошево. БАБА- кюстендил е пълен пас, въпреки многоброините сигнали, едва след като изпратихме завчера писмен сигнал до офисът им в Кюстендил, на място пристигна екип, но резултатите от проверката не се съобщават все още.

„Много е страшно, по- чудо две момчета са останали живи. Надявам се БАБХ да си свърши работата, да установи чии са тези толкова много животни, да ги приберат всички, те са стотици, да установят собствениците и да предотвратят следващи инциденти.“ – каза кметът Стефан Тачев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here