Закопчаха наркопласьори пред училище в Благоевград

Със заповед за задържане до 24 часа е задържан 32-годишен мъж от гр. Благоевград.

Около 21:50 часа на 29.11.2023 г. в двор на учебно заведение в ж.к. „Еленово“ в гр. Благоевград, същият е проверен от органите на реда и у него са открити около 18 бр. полиетиленови топчета, съдържащи общо 12,4 грама канабис. За случая е уведомена РП-Благоевград и е образувано досъдебно производство.

 

При проведена, на 29.11.2023 г.,  специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е задържан 34-годишен благоевградчанин, който в различно време на същата дата е разпространил на двама мъже от града съответно около 0,17 грама хероин на единия и около 0,3 грама хероин на другия.
В хода на работата по случая е проверено жилище в ж.к. „Еленово“ в гр. Благоевград, където са открити около 4,41 грама амфетамин, електронна везна и около 0,18 грама хероин, като от органите на реда е установено също, че от прозорец на жилището са изхвърлени торба, съдържаща общо около 24,82 грама семена и тревиста маса, реагиращи положително на канабис и три полиетиленови топчета, съдържащи общо около 0,97 грама хероин.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here