Танчо Калпаков: Важни бяха желанието и агресията

Танчо Калпаков

Старши треньорът на Марек Танчо Калпаков коментира победата с 3:1 срещу Черноморец (Бс). Мачът се изигра на труден терен в зимна обстановка на стадион „Бончук“.

„Теренът наистина беше фактор, но поздравявам момчетата за себераздаването, защото те бяха главните действащи лица. За пореден път показаха огромно желание и характер. Успяхме да се пригодим по-добре на тежкия терен. Водещото в този мач бяха желанието и агресията. В началото на второто полувреме Черноморец вкара висок играч в лицето на Живко Петков. С дълги топка съумяха да вземата инициативата и да създадат напрежение. Но отборът ни добре играе в защита, съумяхме да парираме техните центрирания. Въпреки лошия терен, съумявахме да излизаме от тяхната преса и да осъществяваме добри контраатаки“, каза Калпаков.

„Супер е, че за момента сме на трето място. Но все пак нека да си изиграем двата оставащи мача до Нова година и тогава ще направим равносметка“, заяви треньорът.

„Радостното е, че от този мач няма контузии. За жалост обаче имаме хора, които ще пропуснат мача с Монтана“, завърши Танчо Калпаков.

„Винаги ми е било приятно като дойда в Дупница. Все още поддържам добри връзки и контакти с приятели и мои бивши съотборници. Пожелавам успех на клуба, всичко добро на град Дупница! Само хубави неща!“, пък каза старши треньорът на Черноморец Ангел Стойков, който като футболист има 63 мача и 3 гола за Марек на ниво „А“ група.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here