Полицаите в Перник като новодомци, сградата на ОД МВР напълно обновена по проект

Директорът Милчо Милчов и зам.-кметът Стефан Кръстев откриха обновената сграда на Областната дирекция на полицията в Перник.
Обновяването се реализира по проект, финансиран чрез Оперативна програма „Региони в растеж“.
Сградата вече е с цялостно обновен покрив и частична подмяна на конструкцията му. Подменени са стари керемиди, улуци, водосточни тръби и др. Фасадата на зданието е санирана, частично подменени са още дограми, врати, радиатори и вентили. Вътре са монтирани и нови енергоспестяващи осветителни тела, а на входа е поставена и рампа за инвалиди.
Директорът на ОДМВР – Перник старши комисар Милчов благодари на кмета на община Перник и цялото ръководство на администрация за успешно реализирания проект.
„Резултатът е видим за всички. Имаме прекрасна сграда, в която ще работят служителите на ОДМВР и другите служби, намиращи в нея. Като продължение на това сме планували впоследствие да изградим Център за административни услуги за улеснение на гражданите.“, каза Милчов.
Заместник-кметът Стефан Кръстев поздрави ръководството на ОД на МВР – Перник за доброто междуинстуционално сътрудничество.
„Приключва един знаков проект за община Перник за изминалия програмен период, който е изпълнен в изключително кратки срокове, финансиран по програма „Региони в растеж“. Благодарение на него се промени не само обликът на градската среда в тази централна част на Перник, но и условията за работа на всички служители, обитаващи сградата., заяви Кръстев. Той коментира, че проектът ще бъде в улеснение и на гражданите посещаващи дирекцията.
По-рано днес в заседателната зала на Община Перник се проведе закриваща пресконференция по проекта, на която кметът Станислав Владимиров, отчете, че дейностите са успешно реализиран. Той коментира и факта, че екипът на проекта, заедно със строителите и ръководството на ОД на МВР, са спазили сроковете, а сградата е станала по-уютна и функционална.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here