Ледена радост в Самоков, монтират пързалката! Билетчето за децата 3 лв.

Ледената пързалка ще радва за поредна година самоковци и гостите на града. В ход са дейностите по монтирането на съоръжението, а на 15 любителите на кънките може да нападат пързалката. Тази година тя се връща в центъра на града и ще носи празнично настроение редом с подредената вече коледна украса и очакващия се коледен базар. Осигурени са стотици кънки за хората, които нямат лична екипировка.
„Разчитаме на съзнателността на кънкьорите, защото това е леден парк, нека бъдат внимателни, за да бъде забавлението 100%- ово.“, заяви пред „4Власт” кметът на общината инж. Ангел Джоргов.
Тази година ще има промяна в цените за ползване на любимия за самоковци атракцион, след като бе направена актуализация на цените за наем на кънките и ползване на съоръжението. За организирани групи ученици от община Самоков за вход и наем на кънки ще се заплаща 2.50 лв., вместо както беше по 1 лв. За организирани групи ученици от други общини за вход и наем на кънки ще се заплаща 3,50 лв. За възрастни входът става 4,50 лв., наемът на кънки – 3,50 лв. За деца и ученици входът и наемът на кънки ще бъдат по 3 лв. С промените отпадат седмичните и месечните карти за наем и вход. За коледно- новогодишните празници на площада в Самоков ще бъдат подредени и коледни сергии.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here