Талантливият писател Стефан Станков представи дебютната си книга “Частица от моето сърце” в Костенец

Четенето не е демоде!
Това доказаха членовете на литературен кръжок “Искра” в Костенец и десетките гости, дошли да се насладят на представянето на дебютната книга на талантливия Стефан Станков.
В началото на събитието основателят на кръжока – г-н Иван Стайков представи на публиката “виновника” за днешната среща и със задоволство съобщи, че с основаването на “Искра” заедно с останалите членове на клуба са си поставили амбициозната задача да издават по един роман, една стихосбирка и една книга на историческа тематика в годината. Ето че с днешната книга те изпълниха 2 от 3-те си цели!
Същинската част на днешното събитие бе представянето на книгата “Частица от моето сърце”, с която авторът след 30 години творчество и над 600 написани творби най-сетне се осмелява да направи своя поетичен дебют. Книгата събира в себе си палитра от произведения, в които любителите на четенето ще имат възможността да се потопят и припознаят. Стихосбирката съдържа както любовни, така и патриотични и автобиографични творби, които вълнуват читателя и докосват сърцето дори на най-критичните умове.
Община Костенец и в частност г-н Йордан Ангелов и г-жа Маргарита Минчева поздравявиха литературен кръжок “Искра” и му пожелаха още дълги години да запалва пламъка на писането и четенето у младите и будните хора.
„Горете и изгаряйте в огъня на литературата и създавайте още много вълнуващи творби! Вие доказахте, че можете да поддържате жива искрата на знанието! Благодарим ви, съвременни будители!“, добавиха те.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here