С анкета кметът на Банско Стойчо Баненски пита банскалии за приоритети им за общината

Кметът на Банско Стойчо Баненски инициира онлайн анкета, в която жителите на общината да посочат кои са техните приоритети за развитието на града и населените места, съобщиха от курортната община.
„Както казах и при встъпването ми в длъжност – сключвам с гражданите на община Банско обществен договор за искрено доверие, реална прозрачност и ежедневна работа. Знам, че е важно да отговаряме на очакванията ви. Освен отминалите и предстоящи срещи с вас, създадохме анкета, за да можете онлайн да споделите важните за вас сфери и задачи, които да залегнат като приоритет в нашата работа. Заложили сме 12 възможни сфери, както и опция за свободен отговор. Чрез това онлайн допитване по един съвременен начин продължаваме да отстояваме принципа, че дневният ред на хората трябва да бъде приоритет на всяко управление, заяви кметът на Банско Стойчо Баненски. Анкетата може да откриете тук:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6Q2J3kMg7KT7rnHMeB9eZ5ABT40E9ZJqaLEN4zP4LyYWMJQ/viewform?fbclid=IwAR3CwpDCHKbTBD4_MK9DK_NTHxRonC-r40SFfHa5JbE3Ewc1T-5OiIYi07E
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here