Чистка в ГЕРБ Разлог на областно заседание на партията в курорта

Членове на ГЕРБ Разлог бяха предложени за отстраняване от партията на областно заседание, което се проведе в курорта. От местната структура съобщиха, че мярката се прилага за гербери, работили срещу ГЕРБ. „Като член на областното ръководство, призовавам всички общински структури да ревизират членската маса, ако са имали сходен проблем. Само с хора – принципни и безкористни можем да отстояваме позициите на ПП ГЕРБ в област Благоевград.“, призова кметът на Разлог Красимир Герчев.
„Неслучайно избрахме домакинството на Разлог. – каза областният лидер Андрей Новаков, подчертавайки, че това е признание за позитивната кампания на Красимир Герчев и тяхната победа на местния вот. На събранието присъстваха голяма част от областното ръководство на партията в лицето на Андрей Новаков, Георги Динев, Бисер Михайлов, Даниела Савеклиева, (включително и Красимир Герчев), представители на всички общински структури, кметът на Кресна – Николай Георгиев и кметът на Петрич – Димитър Бръчков.
Направен е бил  задълбочен анализ на резултатите от местните избори, след което са очертали перспективите пред областната структура.
„Благоевградска област постигна много добри резултати за ПП ГЕРБ и може да бъде номиниран и излъчен поне един зам.-министър в правителството на Мария Габриел.“, предложил е докамакинът Герчев. Той информира, че в Разлог има над 25 нови заявления за членство.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here