Регионално първенство по баскетбол за момчета Зона Рила с тима на Костенец

На 18-ти ноември се състоя Петият турнир по баскетбол – Първенство на Зона Рила за 12-годишни момчета за сезон 2023-2024 година към Българска федерация по баскетбол.
В него взеха участие общо 12 отбора, сред които отборът на Костенец, два отбора от Благоевград; Кюстендил; Дупница; Сандански; два отбора от Самоков; Своге; Ботевград; Перник и Видин.
Домакин на спортното събитие от изминалата събота бе отборът на “Политехника” Дупница, който откри баскетболния ден, като се впусна в ожесточена битка срещу отбора на “Костенец 2022”, с треньори Александра Андреева и Огнян Дерменджийски.
В състезанието участие взеха още отборите на “Балкан”, гр. Ботевград и “Велбъжд 2002”, гр. Кюстендил, срещу които баскетболисти от Костенец имаха възможността да закрият баскетболния ден.
Броени дни остават до започването и на турнирите по баскетбол за 15-годишни момчета.
Информираме ви, че на 26-ти ноември в Благоевград ще се проведе Първи турнир за 15-годишни момчета, в който участие ще вземат отбори от Самоков, Ботевград, Благоевград и Костенец.
На 2-ри декември предстои да се проведе Шести баскетболен турнир в Ботевград за 12-годишни момчета, в който наред с “Костенец 2022” участие ще вземат и отборите на “Миньор 2015”, гр. Перник, “Спортист 1959”, гр. Своге и “Балкан”, гр. Ботевград.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here