Крум Милев: Аз благодаря според Божието Слово за лидерите в страната ми и Дупница!

Не е възможно молитвите ни за тях да бъдат ефективни, ако в същото време ги критикуваме.
Християните сме едно семейство, благодаря за лидерите в страната, Господ да им дава мъдрост! Да закрила Дупница и да вървим към благоденствие! Нека всеки да намери причини за благодарение за да бъде плазник истински – Ден на християнското семейство!
„И тъй, увещавам, преди всичко, да отправяте молби, молитви, прошения, благодарения за всичките човеци, за Царе и за всички, които са високопоставени…“
I Тимотей 2:1,2, апостол Павел
Божието Слово говори съвсем ясно по този въпрос, а именно, че ние християните сме едно семейство, не само домашните. Вярвам, че много християни прилагат донякъде на практика този текст, но вярвам също, че някак пренебрегваме благодарението. Благодарянието, че имаме семейство, приятелите ни са част от него, съпартииците и, че има ден, в които да благодарим.
Явно Бог иска да Му принасяме жертва на благодарност и да бъдем щедри и добри. Има толкова много неща, за които можем да Му благодарим и да се стремим да бъдем добри.
Но прекалено много християни се оплакват и говорят постоянно за проблемите на нацията им, на семействата им, тези избори направо ме разбиха! Не мога да повярвам, че хората можем да бъдем толкова озлобени и недолни, нямаме основание за това… Библията не казва, че ние, като християни, трябва да правим така. 
Вместо това, като християни сме увещавани да отправяме молби, молитви, прошения, благодарения за нашите лидери. (Не е възможно молитвите ни за тях да бъдат ефективни, ако в същото време ги критикуваме.)
 Аз благодаря според Божието Слово за лидерите в страната ми, те са част от нашето християнско семейство и имат също нужда от помощ. те трябва непрекъснато да дават, и никой не се замисля, че и те имат нужда от помощ, при това свише.
Честит празник на християнското семейство!
Крум Милев, секретар на ГЕРБ- Дупницза

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here