Д. Пеевски: ДПС е във възход, втора в страната, кметовете Вакльов, Мименов, Равенски имат цялата ми подкрепа, Кюстендилска област – за първи път 3 -ма съветника!

Николай Златарски областен председател на ДПС Кюстендил, депутата Елхан Кълков,Мехмед Вакльов кмет на Якуруда, Ибраим Зайденов председател МДПС Благоевград, Фаим Иса кмет на Гърмен, Арбен Мименов кмет на Сатовча, Радослав Ревански кмет на Белица ,Ведат Хюсеин областен председател на ДПС Благоевград

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ: ДПС Е ВЪВ ВЪЗХОД – ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В СТРАНАТА. МОДЕЛЪТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДПС В МЕСТНАТА ВЛАСТ ОЗНАЧАВА МОДЕРНИ ЕВРОПЕЙСКИ ОБЩИНИ, В КОИТО ВСИЧКИ ХОРА ЖИВЕЯТ ДОСТОЙНО

Резултатите от първи тур на местните избори показаха, че ДПС е във възход и че хората ни дадоха своето доверие, защото ние сме надеждни, сигурни и предвидими във властта. ДПС е във възход, втора в страната, кметовете Мехмед Вакльов на Якоруда, Арбен Мименов, Радослав Равенски са обичани, честито на Кюстендилска област – за първи път 3 -ма съветника! Общините, управлявани от ДПС, имат цялата ни подкрепа на национално ниво за реализация на своите приоритетни проекти, привличане на инвеститори и подобряване на бизнес средата, повишаване на стандарта на живот на хората.

ДПС излезе като победител след тези избори, на които избирателите ни отредиха мястото на втора политическа сила на национално ниво.

Благодаря на структурите за усилията и всеотдайна работа в предизборната кампания. Благодарение на мобилизацията на партийните органи, ДПС надгради своите резултати от предходните местни избори през 2019 г. и ще представлява всички своите членове и симпатизанти в местните парламенти с 964 общински съветници и мнозинство в общинските съвети на 45 общини.

От първи тур ДПС има спечелени 37 кметски места в общини, а в още 5 общини участваме в местни коалиции, чиито кандидати са избрани на първи тур, а кметовете на населени места от ДПС са 845.

Повишаването на нашето представителство в местна власт ще доведе до възможности за повишаване на благосъстоянието на хората от нашите общини и модерен облик на градовете и селата в съвместната работа с централното ръководство и парламентарната група на ДПС .

Ще докажем, че моделът за управление на ДПС в местната власт означава модерни европейски общини, които се развиват, от които младите хора не бягат, и всички хора живеят достойно.

Потвъдри Делян Пеевски на последната среща с лидерите и делегатите по места в отминалия четвъртък на среща в София.

 

 

 

 

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here