Плакет, почетна грамота и множество подаръци получи в последния й работен ден Галина Клисурска, служителка в „Български документи за самоличност“ при РУ – Радомир

Отличията бяха връчени на специално тържество, в присъствието на директора на ОДМВР – Перник старши комисар Милчо Милчов

Безупречен служител, изключително отговорна и себераздаваща се и безкрайно толерантна“, с тези думи се обърна към г-жа Галина Клисурска началника на РУ – Радомир главен инспектор Павел Джалев.

В присъствието на директора на ОДМВР – Перник старши комисар Милчо Милчов, началник сектор „Български документи за самоличност“ при пернишката дирекция Ралица Кючукова и всички служители от РУ – Радомир, главен инспектор Джалев подари кошница с цветя на работилата в районното управление г-жа Клисурска 35 години. „Желая ти здраве, дълголетие и вратите на радомирското управление са отворени винаги за теб“ каза още Джалев.

Множество подаръци от името на работещите в сектор „Български документи за самоличност“ връчи на дългогодишната служителка Ралица Кючукова.  „Благодаря ти за дългогодишната и отговорна работа в сферата на българските лични документи и си винаги си добре дошла когато ти стане мъчно за нас“ .
От името на ръководството на ОДМВР – Перник и лично от свое име директорът старши комисар Милчов връчи плакет и почетна грамота за дългогодишната, безупречна, прецизна и отговорна работа в системата на вътрешното министерство на Галина Клисурска. „Пожелавам на теб и твоето семейство здраве, щастие, късмет и дълголетие и винаги си добре дошла в сградата на полицията“, заключи директорът.
С много вълнение и сълзи на очи г-жа Клисурска благодари за оказаната й чест и уважение от страна на всички служители и ръководствата на районното управление и областната дирекция.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here