Жестокостта няма край! Изчете нов клип как нагло момиче бие Илиян от Перник, пуска в действие кроше 

Нов клип как нахакана ученичка не се свени да бие Илиян от Перник се появи в социалната мрежа. Тя посяга с видима ярост и не просто удря шамари на момчето, а дори си позволява да пусне в действие и кроше.
Припомняме, че подобно видео, запечатало как дъщерята на бивша школска директорка посяга на момчето, предизвика вълна от възмущение. Със случая се заеха полиция и прокуратурата, а побойничката и нейните дружки бяха пратени към детска педагогическа стая.
Стана ясно, че Илиян се обучава в приятелска и подкрепяща среда от страна на неговите съученици, но в училище има младежи, които не се свенят да изливат простотията си върху него. Със случая се зае лично и кметът Станислав Владимиров, който посети школото и разговаря с момчето и баща му. Перничани осъдиха остро посегателството.
Сега обаче излезе нов клип.
„Тормозът продължава над Илиян! На същото място, в  друго време и час! А побойничката, сама да се разпознае!“, написа Елисавета Велинова, която сподели потресаващото видео.
Надяваме се, че институциите ще накажат с цялата си строгост всички младежи, дръзнали да се забавляват, причинявайки болка и страдание на някой по- слаб от тях. Щом досега не са го разбрали, трябва да се научат по трудния начин да спазват правилата и законите, защото скоро ще станат възрастни и обществото ще разчита на тях да се превърнат в съвестни граждани, изгледите за което за момента не са добри.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here