Кирил Стоев назначи PR- ката си за зам.- кмет в Радомир

„Кирил Стоев назначи PR ката си за зам.- кмет. Тя е до него още от времето, когато Кирил Петков го назначи за областен управител, за да има радомирският Кирчо Стоев обществено SV , освен работата си в хоум офис. Злите езици говорят, че единственото SV на новата зам.-кметица е свързано само с работата и върху кмета от ПП.“

Читатели припомнят, че шуро-баджанашките назначения в Радомир започнаха веднага след избирането на радомирският Просто Киро. Той не се бави и минута за да реши най-важният проблем на града- кой ще води Струмска слава. Още не беше изстинало столчето на Алексиев и Стоев назначи за треньор първият си солташак Бойката.

Това пишат читатели на 4ВЛАСТ- Информационна агенция на редакционната ни линия.

Станислава Генадиева е завършила „Българска филология“ и е магистър по „Журналистика”. През последните 15 години професионалният и път преминава в сферата на пиара в частния и публичния сектор и различни позиции в национални телевизии.

 

 

До настоящия момент Генадиева е управител на образователен център. Има повече от 11-годишен опит в неправителствения сектор, свързан с младежкото доброволчество и младежки политики. Семейна е, с едно дете.

Станислава Генадиева е част от екипа на Кирил Стоев от периода, в който той беше Областен управител на Област Перник.

 

 

 

 

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here