Пребитият като куче бизнесмен от Разлог не е на себе си: Видях светлина, а после… ВИДЕО

Мъж преби друг в дома му в Разлог без причина. Пострадалият бизнесмен Георги Полежанов изпаднал в безсъзнание, глътнал си езика, а първа помощ му оказал самият извършител. Той в момента е на свобода, след като е бил задържан за 24 часа.

Прокуратурата извършва проверка на факти и обстоятелства. Потърпевшият вече няколко дни е в болница.

„Нещата се случиха много изненадващо, за мен необяснимо. Извинявам се, но малко съм неадекватен“, каза от болницата Георги Полежанов, който видимо не се е възстановил от случилото се.

Той разказа за случката от понеделник, когато отишъл да види как върви строителството на „мечтания семеен дом“. Разговарял с техник, когато се появил непознат за него мъж и започнал да крещи: „Няма да работите! Защо работите“.

„Буквално след като техникът се мръдна от мястото, където говорехме, в последния момент видях ръката, която ме удря, след това светлина и нищо повече. След това помня, че лежах на земята и около мен техникът беше притеснен, аз бях неадекватен“, разказа бизнесменът. Когато се събудил, нападателят бил изчезнал.

След като се свестил малко, той се обадил на съпругата си, която пристигнала и извикала полиция и линейка. Полежанов смята, че те са пристигнали достатъчно бързо.

„Хората, които ме познават, усещат, че в момента съм неадекватен. Много ми се вие свят. Имам оплаквания, ще правя консултации с доктори“, сподели той.

По отношение на нападателя той каза: „Нито го познавам, нито знам за какво става въпрос“.

„Благодаря на Господ, че съм в момента тук“, каза Полежанов, видимо разтърсен от случилото се.

„Много мисля на кой съм попречил, на какво се дължи тази агресия“, добави той през сълзи.

Извършителят и преди е имал подобни провинения, но съдебното му минало е чисто.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here