Първият съветник на ДПС в Кюстендил Габрила Стоянова посрещна партийния си лидер Николай Златарски със зелник

  Първата дама, общински съветник от ДПС в кюстендил, 28- годишната Габриела Стоянова омеси собственоръчно вкусен зелник в чест на областния лидер на партията на Сокола- Николай Златарски и съпругата му Шейхриар Златарска. „Дължа успеха си изцяло на Николай и Шери Златарски, благодарна съм от все сърце за битката, която водиха за мен, Господ ни срещна, всичките ми близки забелязват, колко сила и вяра ми вдъхнаха двамата, всички ми казват, че съм станала по- уверена, по- силна, по- загрижена, по- способна и отворена за доброто и работа за хората. Не знам как да им се отблагодаря, първото което ми дойде на ум, е да направя това, което мога най- добре, а именно богат зелник, с много яйца, праз, пръжки и масло, уникален е, и го правя най- добре. После ще се заема да чета наредбата за работа на общинския съвет, те ще ми помагат.“ – каза радостна Габриел Стоянова.

Тя разкри, че съпругат ѝ  Емил Стоянов, лесничей от ДГС- Кюстендил, са заедно още от ученическите години. „Той е любовта на живота ми и аз на него, три години е по- голям от мен, сприятелихме се, когата бях на 14 години, на 21 г. се ожених за него, от брака имаме прекрасна дъщеря, която е в първи клас.“ – каза Габриел.

 

„Безспорно баницата е един от символите на българската национална кухня, задължително присъстващ на трапезата почти във всяко едно семейство,  но тази на Габриела е много вкусна, трябва да я опитат повече хора.“ – каза Николай Златарски, който уточни, че обича зелник и добавя и чаша айрян.

В общински съвет Дупница Николай Златарски има двама съветника- съпругата му и Георги Рангелов. Така съветниците на ДПС в Кюстендилска област изведнъж станаха трима след десетилетия на пълно отсъствие от политическия живот на областта.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here