Силните кметове на София област Трайко Младенов и Вл. Джамбазов от Търново: Бюджет 2024 да бъде преразгледан!

Бюджетът за 2024 г. да бъде върнат и преработен от Министерството на финансите, а в него да бъдат разписани приоритетите на ГЕРБ и ясно да бъдат посочени какви пари за кои общини, населени места и инфраструктурни проекти ще бъдат осигурени. Това решихме по време на националното съвещание на ГЕРБ в Търново с избраните наши кметове на общини, областните ръководители на партията и парламентарната група.
Само в нашата Софийска област кметове на ГЕРБ или подкрепени от ГЕРБ ще управляват над 50% от общините в региона през следващите 4 години. Днес, заедно с нашите силни кметове от областта Трайко Младенов на Костинброд, Владимир Джамбазов на Долна баня, се включихме в националното съвещение в Търново.
В цяла България кметовете на ГЕРБ управляват близо половината от населението на страната, а общинските съветници от листите на партията са 1499, т.е най-много от всички останали партии и коалиции. Съотношението на гласовете спрямо ПП-ДБ е 2:1 в полза на ГЕРБ. Докато кметовете на кметства са се увеличили от 699 на 1095.

Сега, очакваме реакцията на ПП-ДБ и сме готови на всякакви варианти – да продължим или не с подкрепата за управлението. Категорични сме, че няма да лъжем хората, които гласуваха за нас, и отново направиха ГЕРБ първа политическа сила в страната.

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here