Красимир Чаврагански оглави ОбС, Г. Пандурски: Планът за зелен справедлив преход да възтържествува в Бобо дол!

Елза Величкова положи клетва като кмет на Бобов дол и встъпи официално в третия си мандат като кмет на община Бобов дол. Първата сесия откри областният управител инж. Александър Пандурски с думите:

“Поздравявам ви с избора и с това, че сте спечелили доверието на хората. Пожелавам ви заедно да вървите напред и да работите в една посока, тогава резултатите са най-добри! Подкрепяйте всички стойности идеи и им давайте път!” Той изрази надежда, че с възможностите, които дават европейските програми и Планът за справедлив преход ще се направи всичко възможно не само да се запазят работните места в общината, а и да се умножат. Инж. Пандурски пожела на новите управници здраве и ползотворна работа през следващия 4-годишен мандат

Председателят на Общинската избирателна комисия Ивета Лазарова връчи клетвените листа на новоизбраните кметове и общински съветници.
Клетвени листа подписаха кметовете на селата: Васил Васев – Големо село, Васил Стойнев – Голем Върбовник, Милчо Михайлов – Мламолово, Надка Серафимова – Долистово, Нели Любомирова – Туджарова – Бабино и Сашко Александров – Мало село.
Тържествена клетва положиха и 13-те общински съветници: Антоанета Плачкова, Дейвис Кичуков, Десислава Александрова, Елеонора Христова, Емилия Йотова, Константин Динев, Красимир Чаврагански, Орлин Делибалтов, Радостина Василиева, Росица Борисова, Юлиан Йорданов, Юлиан Божанов и Юлия Христова.
Най-възрастният общински съветник Орлин Делибалтов откри процедурата по избор на председател на ОбС – Бобов дол. Единствената номинация бе на Красимир Чаврагански, който получи подкрепа от всички свои колеги в местния парламент. Чаврагански, който заемаше поста в мандат 2015 – 2019, благодари за полученото доверие и обеща да работи диалогично и конструктивно.
След приключване на тържествената сесия бе отслужен водосвет за здраве и благоденствие на администрацията и на всички жители на Бобов дол. Водосвета отслужи отец Венцислав, който благослови присъстващите и пожела да работят само и единствено в името на Бобов дол и за доброто на неговите жители.

 

 

 

 

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here