Рекорд! Владимир Джамбазов положи клетва, Младенов: 11 -те съветника са само на ГЕРБ в Долна баня!

Областният лидер на ГЕРБ за софия област, депутатът Младен Маринов тази вечер беше в Долна баня за тържествената клетва на кмета Владо Джамбазов и на новоизбраните общински съветници. Гости бяха и новите кметове на Костенец и Самоков- Данчо Ангелов и Ачо Джоргов.
„Владо и Долна баня са шампионите на ГЕРБ по резултати на местни и парламентарни избори, а този път надминаха всички предварителни прогнози – 92.35%. В Общинския съвет и 11-те съветници са само от ГЕРБ. Браво! Но всичко това не е случайно. Владо и нашите съветници всеки ден са сред долнобанци, помагат им и полагат всички усилия, за да направят живота им по-добър. Пожелавам им да бъдат все така близо до долнобанци, за да решават бързо и успешно техните проблеми! Или, както им каза владиката на Софийска област Поликарп от името на Патриарх Неофит: „Да вършат достойни и богоугодни дела в полза на хората!“ – каза Младенов.
От 2007 г. до момента Джамбазов е кмет на Долна баня. Роден е на 13 април 1961 г. Има висше образование, магистър е по „Право“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Семеен е, има двама сина и три внучета.

 

 

 

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here