Бойко Борисов: Нашият избор за Благоевград е Илко Стоянов! Не Камбитов, който е наш опонент, а държавата и ГЕРБ стояха зад развитието на града

Независимият кандидат за кмет Илко Стоянов получи мощна подкрепа лично от председателя на ГЕРБ Бойко Борисов вчера на предизборна среща пред препълнена с хора зала „Скаптопара“ в Благоевград.

„Това е нашият избор за Благоевград и знам, че заедно пак ще победим! Не Камбитов, който е наш опонент, а държавата и ГЕРБ стояха зад развитието на Благоевград. Илко, ти не си сам, ние заставаме зад теб!“, категорично заяви лидерът на партията Бойко Борисов.

„Мога да нося отговорност и ще продължа да го правя. В тези тежки времена не само, че не ми се помагаше, а ми се пречеше. И ми се пречеше, без оглед на това какво ще се случи на жителите на Благоевград. Искаха единствено властта на всяка цена! Надявам се, че ще успеем да преодолеем всичките си различия, защото носим отговорност за нашите деца! Само заедно и обединени ще преобразим Благоевград“, категоричен бе независимият кандидат-кмет Илко Стоянов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here