Николай Златарски и съпругата му Шери атакуват ОбС Дупница и Кюстендил

Областният лидер на ДПС Николай Златарски с късмет с надпис "Депутат", водачът на листата Шери Златарска го дари с целувка.

Бизнес семейството Николай и Шерхриал Златарски оглавиха листите за общински съвет на ДПС- Кюстендил и ДПС – Дупница, двамата регистрира листата си с кандидати за общински съветници в ОИК Кюстендил и сформираха семейството на Ахмед Доган в Кюстендилска област.

„Нямаме кандидат за кмет, не издигаме такъв, ДПС в Кюстендилска област е още „в пелените си“, нека да вървим по стълбата стъпка по стъпка. Имаме листи във всички общини на Кюстендилска област, ще имаме и първите съветници.“ – казаха двамата родоначалници на партията в областта.

В листате присъстват млади, амбициозни и можещи хора, както и хора с опит, спечелили доверието на гражданите, каза Шейхриар Златарска.

„Вярваме, че с тези кандидати, ДПС ще бъде с подобаващо представителство в местния парламент“, заяви областният председател на партията Николай Златарски, който е водач на листата.
Вижте видеоканала ни:


3 COMMENTS

  1. Те това ни остана в Дупница ДПС да има влияние.Веднага Джамията я превземаха .Продажника на БГ и Дупница Николай Златарски .Гласуваите за османите.500 години робство.

  2. Семейство Адамс пак се бутат за избори от тоя и жена му аман вече! Изберете ги за нещо, че да се свърши тая мъка!

  3. Скрийте се! Цяла Дупница знае как ограбвахте младите хора, назначавани по проект от държавата.Ако назначиш младеж( в случая във веригата Адела), за всеки новоназначен ти плащат по 700 лв. месечно. Златарски ти взимат дебитната карта, теглят ти парите, а в края на месеца ти дават 500. Никой не смее да се жали, защото Шели ще се ядоса и никога няма да видиш работа в Дупница. Ако това не е злоупотреба с власт, здраве му кажи. Ако ви изберат, как ще цапцарите?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here