Зам.- кметът на София, строил метрото, Ангел Джоргов ще се бори за кмет на община Самоков

„Ако се чудите кои са хората, строили гордостта на София – метрото, то мога да Ви представя един от тях. Това е инженер Ангел Джоргов. Той е млад, а вече е натрупал сериозен професионален опит – 12 години в общинската фирма „Метрополитен“ и още 3 години като заместник-кмет по общественото строителство в София.“, каза депутатът от ГЕРБ  Младен Маринов и добавя, че за него е чест, че инженер Джоргов е номиниран от общинската организация на ГЕРБ в Самоков и той е приел поканата да бъде техният кандидат за кмет на града.
„По-рано днес колегата Вальо Милушев и общинското ръководство на ГЕРБ регистрираха в общинската избирателна комисия в Самоков кандидатурата на Ангел Джоргов и листата ни с кандидати за общински съветници.
Вярвам, че със сериозния опит в строителството и привличането на инвестиции Ангел Джоргов ще измъкне Самоков от незавидната икономическа ситуация, в която е изпаднал. Той добре познава проблемите на града и на самоковци, за които е не зам.-кмета от София, а техният съгражданин и приятел Ачката. А самоковци добре го познават и от зеления терен, защото всяка седмица той се опитва да опази „суха“ вратата на местния футболен отбор. Борбеният му дух на активен спортист ще му бъде от полза в предстоящата кампания. Така че, напред, Ачка, и убедителна победа на 29 октомври!“, добавя още Младен Маринов.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here