ГЕРБ Костенец регистрира кандидатите за кметове и общински съветници за изборите на 29- ти октомври

Днес, ПП ГЕРБ- Костенец внесоха в Общинска избирателна комисия кадидатите за кмет на община Костенец, кметове на кметства и общински съветници в предстоящите местни избори.
„Тръгваме уверени напред с отбор, който съчетава в себе си младостта, опита и образованието. Част от кандидатите са вече познати и са били начело на общината, сред тях има и нови лица, експерти и съм сигурен, че с тази симбиоза от личности можем с уверени крачки да тръгнем напред, за да помогнем развитието на общината ни да продължи!
Благодаря на партия ГЕРБ за гласуваното доверие!“, заяви Йордан Ангелов, който е кандидатът за кмет на община Костенец.

Тръгваме уверени напред с отбор, който съчетава в себе си младостта, опита и образованието. Част от кандидатите са вече познати и са били начело на общината, сред тях има и нови лица, експерти и съм сигурен, че с тази симбиоза от личности можем с уверени крачки да тръгнем напред, за да помогнем развитието на общината ни да продължи!
Благодаря на партия ГЕРБ за гласуваното доверие!

Кандидат за кмет на Кметство гр. Момин проход ще бъде Ивайло Котларов – млад човек, работлив и образован. Доказал се през изминалите четири години! Ивайло знае проблемите на града и можем в екип да намерим бързи решения.

За кмет на Кметство село Костенец издигаме Ивайло Стоев. Иво се явява на избори за първи път, но съм изненадан колко добре познава проблемите на селото и има готови предложения за разрешаването им. В момента той е експерт и работи в Министерството на икономиката и индустрията, като главен експерт. Завършил е „Туризъм“. Сигурен съм, че заедно ще превърнем това кътче от рая в една утвърдена туристическа дестинация.

За село Горна Василица избрахме отново да предложим Иван Арнаутски. Той е изключително диалогичен и отговорен човек. За кратко време успя да навлезе в нуждите на жителите на Горна Василица и съм сигурен, че той е най-достойният кандидат за населеното място.

За село Пчелин бе номиниран Стоян Стоянов. Той е нов кандидат, който е силно свързан със селото! Роден и израснал там, той познава добре проблемите на жителите и ще работи усилено за разрешаването им! Показа добра мотивация и готовност да съдейства за добруването на селото!

Листата за общински съветници:

Водач – Йордан Ангелов
Павлина Петрова – юрист
Д-р Васил Беляков – лекар
Яна Касова – журналист
Борислав Ангелов – развива собствен бизнес
Тодор Стойнов – работи в сферата на финансовите и счетоводните услуги
Анелия Томова – финансист/проектен мениджър
Младен Зарков – икономист
Иван Банчев – развива собствен бизнес в сферата на ресторантьорството
Христо Гьошев – собственик на агробизнес
Владимир Сотиров – работи в сферата на МВР
Вера Стефанина – икономист и старши експерт отчетност
Петър Ланджев – учител по “Физическо възпитание и спорт”
Цветелина Матрачийска – педагог
Ивелина Златева-Котларова – развива собствен бизнес
Ивайло Арнаутски – развива собствен бизнес
Ивайло Арахангелов – мениджър

Продължаваме напред!
Ще работим заедно развитието на община Костенец да продължи!!!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here