Мая Манолова се хвърли на д-р Юри Хранов, кюстендилци: От доктор кмет не става!

„Здравеопазването е политика и тя се прави от политици, а не от лекари и медицински работници, общинската работа не е за доктори, това не е ли бягство от отговорност, в момент когато страната ни и Европа изпитва остра нужда от лекари. Но, това е „Манталитетът Мая Манолова“ , които закачи нов „шаран“ на политическата си въдица, за последните две години Манолова извъртя в „политическата центрофуга“ една камара доктори и адвокати с презумцията- имат много клиенти, които са потенциални гласоподаватели. Да, ама не! Това са болни амбиции, а самата тя знае, че никой няма да се излъже да даде глас за нея. Нито клиентите стават гласоподаватели, нито от доктор е редно да се прави кмет или общински съветник. Докторите да лекуват хората, а не да дремят в общината.“ – пише до 4ВЛАСТ- Информационна агенция Тодор Василев от Кюстендил.

„Д-р Юрий Хранов има много фенове, не само сред кюстендилки, но и сред много семейства предвид неговата професия“, така  представи Мая Манолова кандидатът за кмет на Кюстендил.
Д-р  Юрий Хранов е изродил стотици деца в Кюстендил, перфектен професионалист, човек готов да отдели за каузата Кюстендил достатъчно време, усилия и ентусиазъм-добави тя.

Той е роден в Кюстендил, завършил е медицина през 1987 г.. Започнал е  работа като главен лекар на община Невестино и до 1993 е  работил там. След това от 1993 година до 1998 година специализира акушерство и гинекология в САГБАЛ Майчин Дом. От 1999 г. до момента работи като лекар акушергинеколог в „Майчин дом“.

„Горди сме с тази кандидатура в община Кюстендил, от коалиция „Левицата“ издигаме и кметове на кметства в една част от селата-Дворище, Ново село и Слокощица, подкрепяме успешни кметове в Соволяно, Жиленци и в други населени места в общината. Във всички общини в Област Кюстендил ще бъдат регистрирани наши листи за общински съветници, в някои от тях имаме кандидати за кметове или подкрепяме успешните.“ заяви още Мая Манолова.

Днес Левицата  ще регистрира пълна листо от 37 кандидати за общински съветници в ОИК Кюстендил, от всички сфери на обществения живот- адвокати, лекари, счетоводители, учители и икономисти.

Кандидатът за кмет Юрий Хранов не можа да каже нищо съществено, разбра се само, че не му се работи като лекар, макар, че се е клел да лекува хората.

„Той няма да събере и 200 гласа, хората не са за подигравка, ще спрем влизането на доктори в политиката, те са за болниците. Или трябва да опустеят болниците, за да се задоволят болните амбиции на отхвърлени от обществото политици.“ – прогнозират жители на Кюстендил.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here