Протест! Учителката Ангелина Стоева от Сапарева баня, депутатът Димчо Димчев: Правителството не е българско!

Новите кандидати за власта от Кюстендил, Дупница, Сапарева баня, Бобов дол вяха зраво знамена на Протест пред Народното събрание този път с искане за оставка на правителството. От партия „Възраждане” обявиха, че не одобряват политиката на кабинета „Денков – Габриел” в това число готвените промени в конституцията и настояват за провеждането на Референдум за запазване на българския лев.

Протестиращите държат табели “Оставка на правителството” “Неутрална България” и “България – омиротворител, а не съучастник”.

Александрина Стоилова от Възраждане – Сапарева баня заяви за 4ВЛАСТ – Информационна агенция, че протестират с искания за оставка на правителството, защото според нея то не е българско. “Самите им действия показват, че те се занимават само с геополитически интереси и въпроси, това се видя с отмяната на забраната за внос на украинско зърно, видя се с реакторите, които искат да пратят, почти всичко, което са направили в парламента е свързано с геополитически въпрос. Къде останаха проблемите на хората, високите цени и инфлацията”, каза депутатът Димчо димчев от Кюстендилска област.

Тук беше и кандидатът за кмет на Сапарева баня Ангелина Станоева, секретар на организацията в курорта, Мира Маркова от Кюстестендил. Знамена вя и Благой Благоев, председател на Възраждане в Дупница, Владимир Станоев- кандидат за кмет на Бобов дол.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here