ГЕРБ залага на съветника Юлиан Божанов да стане кмет на Бобов дол, Мая Спасова е аут!

Юлиан Божанов
Даниел Данчев

„В Бобов дол ГЕРБ залага на млад и успешен предприемач, местен, познаващ в дълбочина проблемите и предизвикателствата, които стоят за решаване пред миньорската община.“ – обяви областният лидер Даниел Данчев.

Юлиан Божанов е кандидатът за кмет на ГЕРБ в Бобов дол. Роден е през 1982 г., магистър по Славянска филология, с чешки и английски език. Работи 10 години в сферата на човешките ресурси, в т.ч и в гр. Пилзен, Чехия. След натрупания опит започва да развива и собствен бизнес, като работи с едни от най-големите работодатели в страната. Председател е на местната структура на ГЕРБ – Бобов дол. За
двата си мандата като общински съветник познава отлично натрупаните проблеми в общината, има воля и визия как да ги реши. В свободното си време се интересува от иновации и еко туризъм.

Рангел Рангелов е втори в листата. Той е на 54 години, минен инженер. Кариерата му е преминала като началник на отдел „Здравословни и безопасни условия на труд“.

Трето място заема Десислава Александрова. Тя е на 31 години, семейна, майка на едно дете. В момента работи като учител в Професионална гимназия, а преди това е била счетоводител. Зад гърба си има вече опит като общински съветник в местния парламент.

Росица Борисова е четвърта в листата. Работи като учител по география и икономика в СУ „Христо Ботев „, гр. Бобов дол, както и външен инспектор в НИО на МОН. Председател е на НЧ „ПРОБУДА – 1916 „, с. Мало село и Председател на Общински координационен съвет на СБУ към КНСБ – Бобов дол. Има зад гърба си два мандата като общински съветник.

Петото място заема Светослав Китов. Той е на 47 години, семеен. Завършил е две специалности: „Маркшайдерство и геодезия“ и „Компютърни технологии“. Към момента развива собствен бизнес в сферата на геодезията.

Шеста в листата е Юлиана Никифорова – на 41 година, майка на две момчета. Работи в сферата на продажбите и търговията. В свободното си време се занимава с творческа и писателска дейност.

Седми в листата е 21-годишният Денислав Данаилов. Завършил е единственото професионално училище за танци на Балканите – Национално училище за танцово изкуство в София. Студент трети курс в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив. Работи в най-големия професионален частен ансамбъл в Европа – ансамбъл „БЪЛГАРЕ“. Преподавател е по български народни танци, също е хореограф и гл. худ. ръководител на школа за народни хора.

Стефка Малинова е осма в листата, семейна, майка на две деца. Завършила е “Българска филология”, притежава квалификация за административно обслужване. Работила е като експерт по етнически въпроси към Община Бобов дол и в неправителствения сектор.

Деветото място отново е заето от млад и деен човек – Радослава Георгиева. Тя е на 24 години и в момента е последна година студент по специалност „Начална и предучилищна педагогика“.

Бойко Боянов заема десетото място. Той е семеен, с две деца. Работил е в системата на МВР, а в момента е служител в частния сектор.

Васил Маджарски от Големо село заема единадесето място. Той е на 60 години, семеен с две деца и трима внуци. По-голямата част от професионалния му и житейски път преминава като минен спасител.

Дванадесети в листата е 66-годишният Йордан Станкев от Големо село. Завършил е техникум по електротехника. Работи като Началник смяна в ТЕЦ “Бобов дол”.

Георги Кирилов е 13-ти в листата за общински съветници и също така е кандидат за кмет на село Мламолово. Той е на 47 години. Председател е на местното читалище „Зора“.

Досегашната фаворитка Мая Спасова, която беше общински съветник и неуспял кандидат за кмет на Бобов дол в отминалите избори през 2019 година, вече не е част от отбора на ГЕРБ в миньорската община.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here