Петър Паунов: Община Кюстендил в партньорство със Столична община и НХА, участва в проект за цялостен ремонт на съществуващата материална база, включително въвеждане на мерки за енергийна ефективност на ХГ „Владимир Димитров- Майстора“

Петър Паунов и Светослав Василев

Светослав Василев ще замества Петър Паунов в предстоящия месец до датата на местните избори

Община Кюстендил в партньорство със Столична община и Национална художествена академия, участва в проект за цялостен ремонт на съществуващата материална база, включително въвеждане на мерки за енергийна ефективност на Художествена галерия „Владимир Димитров- Майстора“. Това заяви днес на пресконференция кметът Петър Паунов.

„Благодарни сме и много щастливи, че дългогодишните ни усилия дадоха резултат. През изтеклата седмица Министерство на регионалното развитие и благоустройството обяви  участъка от автомагистрала Струма до Гюешево за един от 20-те първокласни приоритета на МРРБ. По този начин Кюстендил ще стане незаобиколим логистичен център, за което винаги сме се старали. Вече се изработва устройственият план и ще продължават и нашите усилия на общинско и държавно ниво този път да бъде с такива габарити, за да може да позволява действително тук- привличането на водещия бизнес в страната и региона.

Благодаря на всички наши съграждани, които се включиха в Празника на плодородието. Показахме истинското лице на Кюстендил. Благодаря и на колегите за отдадеността и усилията, които вложиха, за да направят празника незабравим, както за нашите гости така и за кюстендилци.“, каза Паунов.

Той допълни, че както закона повелява при определени обстоятелства се налага да излезе в отпуск. „Благодаря на всички, за това което направихме, това е Кюстендил- това, което  видяхме през последните дни. Кюстендил не спря да израства и това е благодарение на всички наши съграждани и на всички хора, които го обичат. Привлякохме много съмишленици, през тези години и въпреки тежките времена на болести, пандемии и политически перипетии, Кюстендил действително заема своето достойно място.

По мое предложение и с Решение на Общински съвет, делегирам правомощия, за този период на господин Светослав Василев, който ще изпълнява длъжността За Кмет. Един човек от екипът, с когото винаги съм се гордял, изключителен педагог, невероятен икономист и всеотдаен кюстендилец. За това господин Василев ще отговаря официално за координацията през настоящия месец“ сподели Петър Паунов.
Вижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

  1. След 4-ри мандата кметуване /16-сет години/ нашият Кмет се присети, че има недостроена част от Галерията! Евала! Отпред прави фонтан, сменява целият плочник, сакън да не се реализира продукцията на Сашо Малинов-Рила ЕООД, съсипа цяла една зона от брези, за да направи паркинг и сега предизборно ни обяснява, че ще изготвя „проект“ за недостроената част на Галерията
    Петре, Петре-иди си на село с мир, байгън вече от теб!
    Уникален смешник си станал, вече!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here