Мехмед Вакльов: Покрит пазар за Якоруда, ако стана кмет!

Кандидатът за кмет на община Якоруда Мехмед Вакльов, заедно с областния председател на ДПС Ведат Хюсеин, кмета на Община Белица Радослав Ревански и общинския лидер на ДПС Джебел Сейфи Мехмедали посетиха традиционния съботен пазар в град Якоруда.
„Радостен съм, че се срещнах с много хора, които ни подкрепят и вярват, че можем заедно да постигнем по-доброто развитие на общината. Срещите очи в очи с всеки един жител на община Якоруда ще бъдат мой ежедневен ангажимент. Днес заявих пред тях, че един от приоритетите, които си поставям в своята програма за развитие на община Якоруда, като кандидат за кмет, е изграждането на модерен покрит пазар по европейски стандарти в центъра на град Якоруда. Пазар, в който трудещите се хора на общината ще могат да продават продукцията си в условията, които заслужават, пазар, който да бъде посещаван от все повече хора и да стане място за успешен бизнес. Вярвам, че заедно ще постигнем едно модерно и европейско развитие на община Якоруда и тя ще се превърне в предпочитано място за бизнес инвестиции, място, където хората да отглеждат с радост и спокойствие децата си, място, където да живеем всички в разбирателство и вяра в едно по-добро бъдеще.“, заяви Мехмед Вакльов.
По време на срещите с него беше и част от неговия екип Ибрахим Карафеиз, Сайфедин Джурин, Вайдин Мисанков, Сюлейман Джунев, Ридван Ходжов, Сюлейман Мръцов, Ибрахим Шуган.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here